sajkoperformance-online-1.jpg

“Borba za zdravlje, a ne bitka protiv bolesti!”
Iskoristite ovo vrijeme i priključite se jedinstvenom programu na tržištu.

S obzirom na trenutnu situaciju i mnogo upita odlučio sam pokrenuti online opciju treninga koju provodim sa svojim redovnim klijentima za sve koji žele vježbati sigurno , pametno i učinkovito u udobnosti vlastitog doma.

Image 31 08 2018 at 09.31
 
Program osmišljen za dobnu skupinu iznad 40 godina.
Program se temelji na održivom i progresivnom načinu vježbanja, holističkom pristupu tijelu i pojedincu koji se sastoji od najboljih tehnika iz velikog broja metoda treninga koje sam provodio na sebi i stotinama klijenata. 
Nakon 25 godina iskustva u praksi, pokušaja i pogrešaka osmišljen je realan i učinkovit program vježbanja koji uvažava godine, inicijalno stanje i zdravlje pojedinca.

Image 31 08 2018 at 09.37
 
Osnovna ideja SAFEBACKS Rehab programa je rehabilitacija lumbalne, torakalng i cervikalne kralježnice kroz specifično – individualno dizajniran trening na osnovu neuromehaničkih testova. 
Suština ovog programa je da se omogući pravilan oporavak kralježnice (tj., povređenih segmenata koštanog i tkivnog sastava) kroz bezbolno kretanje tijela uz sagledavanje realnih mogućnosti u datom trenutku.

Image 31 08 2018 at 09.40
 
Sajkoperformance Rehab je program namijenjen osobama sa kroničnim i akutnim problemima lokomotornog aparata.
Problemi sa koljenima, kukovima, ramenom su simptomi sa kojima sam se susretao tijekom cjelokupne profesionalne karijere.
Na osobnom iskustvu, edukacijom i certifikatima koje sam stekao razvio sam program koji omogućuje efikasan i siguran povratak nakon postoperativnih stanja.

Image 31 08 2018 at 09.42
Suvremene tvrtke shvaćaju da je planinarenje i izlet u prirodu jedan od najboljih načina da se članovi tima bolje povežu, upoznaju, bolje i lakše riješe stresa i napetosti.
Planinarski izleti su pomno odabrani u skladu s mogućnostima svakog člana tvrtke. Prije svakog izleta napravi se uvodni razgovor i upitnik s svakim članom da se dobije uvid u psihofizičko stanje. 
U skladu s tim odabire se destinacija, duljina i težina trajanja planinarske rute ili izleta. izleti mogu biti jednodnevni, dvodnevni ili višednevni.

Goran Sajko YouTube channel

Youtube-128

Indeks tjelesne mase (engl. Body Mass Index, BMI)

Visina

Težina


259a certified-logo-HQ